Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Er du klar for å ta lederansvar innen filmproduksjon?


Viken filmsenter ønsker velkommen til workshopen «DU ER SJEFEN» med Nina Bjerch-Andresen.

Bjerch-Andresen – selvlært teamleder med mange år i bransjen og utallige produksjoner bak seg – deler i denne to-dagers workshopen verktøy for god ledelse basert på egne historier og erfaringer fra sin lange karriere.

Hva slags leder vil du være? Hvordan kan du lede ditt team på best mulig måte og hvordan kommunisere målrettet og forståelig slik at alle jobber for samme resultat? Gjennom foredrag og workshop med tenkelige iscenesatte utfordringer setter Nina Bjerch-Andresen fokus på kommunikasjon i et team med særlig hensyn til en leders posisjon og ansvar.

 

Hvem passer kurset for? 
REGI – FOTO – PRODUSENT – PRODUKSJONSDESIGNER – FAGSJEF

Målet med kurset er at du som fremtidig leder i en kreativ prosess har gjort deg opp en mening om hva slags leder du ønsker å være – og at du har fått med deg noen verktøy som kan hjelpe deg å oppnå best mulig kommunikasjon med teamet ditt underveis. Du vil også få økt bevissthet rundt godt lederskap som en viktig del av det å gjennomføre et filmprosjekt – uansett hvor stort eller lite prosjektet er.

MELD DEG PÅ HER!

Påmeldingen er bindende!

TID : 3. og 4. mai 2023 kl. 13:00 – 18.00
STED : Olgarental, (Filipstadveien 5, Oslo)
DELTAKERAVGIFT :  500 NOK (Lett servering)

Deltakeravgift Vippses til #607584 Viken Filmsenter AS innen 26. april!
Merk innbetalingen «Deltakeravgift workshop».
Innbetalt deltakeravgift refunderes ikke med mindre workshopen avlyses.

Maks antall deltakere: 20 personer (Det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder!)
Deltakerne skal være bosatt i Viken-regionen eller Oslo.

Om kursholderen:

Nina startet sin karriere i selskapet «Reel Image» i 1990 og kom da rett fra Danvik Folkehøyskole. Her gikk hun gradene fra kaffekoker til produksjonsleder for reklamefilm. Etter også å ha hatt ansvar for kostyme på noen produksjoner, dukket ønsket og ambisjonen om å bli produksjonsdesigner opp. Første store oppdrag i denne rollen var Morten Tyldums novellefilm Fort Forover (2000) og spillefilmen Lime (2001) av regissør Mathilde Overrein Rapp. Gjennombruddet som produksjonsdesigner kom med Morten Tyldums spillefilm Hodejegerne (2011).  Da innså hun også for alvor sin egen rolle som leder for et team og den påvirkning hun kunne oppnå med bevisst lederskap. Siden har det blitt flere spillefilmer og store TV-dramaserier som Okkupert, Valkyrien, Wisting, Hodejegerne og nå sist RIP Henry.

Bildet i toppen er fra stuntprøver til Wisting 2 (Fotograf: Pål Bugge Haagenrud)

Kontaktperson

Linda Lothe

Ansvarlig kommunikasjon og bransjehevende tiltak
Telefon: +47 900 52 271
E-post: linda@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.