Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Filmsøk er nå stengt ned

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Vår gamle søknadsportal Filmsøk er nå stengt ned. Alle saker er overført REGPORTAL og all saksbehandling vil foregå her fremover.

 

Det betyr at rapportering og anmodning om utbetaling av utestående rater må gjøres via Regportal. Alle overførte saker har saksnummer VFS-årstall-saksnummer – og skiller seg dermed tydelig fra saker opprettet i Regportal.

Det vil være svært begrenset med informasjon tilgjengelig på hver overført sak. Dersom du har behov for mer informasjon kan du kontakte filmsenteret og få dette oversendt.

Dersom du ikke allerede har en bruker i Regportal må dette opprettes for å få tilgang til overførte saker. Husk da at det er daglig leder/den som står oppført i Brønnøysundregistrene som må registrere seg og selskapet først. Dersom flere personer skal benytte Regportal på vegne av samme selskap må daglig leder selv godkjenne «sine» personer i regportal.

Gå til REGPORTAL

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller utfordringer knyttet til rapportering på overførte saker.

Kontakt

Marie Bakke Bøhmer

Ansvarlig organisasjonsutvikling og administrasjon
Telefon: +47 952 12 012
E-post: marie@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.