Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Fordypningsstipend

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Vi minner om søknadsfristen 15. november for Viken filmsenters fordypningsstipend på inntil 50 000 kroner. Stipendet er tenkt for å gi deg et frirom til å utforske nye metoder, og for å utvikle deg selv og ditt skapende arbeid.

Det fins ingen begrensninger for hvilke typer prosjekter som kan søke, men vi prioriterer prosjekter som er nyskapende og som søker tidlig i utviklingsarbeidet. Prosjekt som rommer nye perspektiver på å nå ut til dets publikum ønskes velkommen.

Du som søker skal arbeide profesjonelt med utvikling eller tilgjengeliggjøring av audiovisuelt innhold for skjerm. Du søker enten som privatperson, eller med et enkeltpersonforetak. Du behøver ikke være tilknyttet en produsent.

Vi tar utgangspunkt i at stipendet skal benyttes innen 6 måneder fra tildeling. Søknadens målsettinger bør kunne gjennomføres innen en slik ramme selv om prosjektet som helhet kan være større.

Fire måneder etter tildeling samler vi alle stipendiatene til et treff for erfaringsutveksling og inspirasjon.

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.