Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Første premiereklare film med støtte fra Viken Filmsenter!

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Reckless Viken - Pih#BDE46A

RECKLESS

Vi ønsker å gratulere regissør og produsent, Bjørn Erik Pihlmann Sørensen, med premierevisning på novellefilmen RECKLESS. Dette er den aller første Viken Filmsenter-støttede filmen som er klar for premiere. Filmen handler om ungt begjær, egoisme, tillit og ansvar som settes til side for egen vinnings skyld. Filmen har  svært dyktige og modige skuespillere og er innspilt i Drammen.

—————————————————————————————————————————————-

Vi ønsker også å minne om følgende arrangementer:

Vi inviterer til bransjetreff i hvert fylke.

Vestfold fylke er først ut 23 januar, deretter Buskerud 30 januar,  Akershus 6 februar og Østfold (dato er ikke endelig fastsatt).  Våre fagkonsulenter vil sende ut invitasjoner med mer informasjon i løpet av de nærmeste dagene/ukene, så sett av datoen.

Filmportdagen, Filmens hus 31 januar

Viken Ung inviterer i samarbeid med Mediefabrikken til Filmportdagen. Dette er et heldagsseminar hvor vi presenterer spennende folk fra bransjen, aktuelle tema og et utvalg kortfilmer laget av unge talentfulle filmskapere. Meld deg på ved å sende en mail til info@mediefabrikken.com innen fredag 25. januar.

Fullstendig program finner du her: ?http://filmport.no/Viken-Filmport/News/Aktiviteter/Filmportdagen/

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.