Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Første samling VEIER UT AV VIKEN 2017

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Veier ut av Viken, et utviklingsprogram for dokumentarfilmer med regissør- og produsentteam, er i gang.

Deltakere i år er: Ellen Lundby og Mette Cheng Munthe-Kaas, Kenneth Slotterøy Elvebakk og Gudmundur Gunnarsson, Anita Rehoff Larsen og Tone Grøttjord-Glenne, Hege Dehli, Jan Vardøen og Chistine Robsham, Jørn Stenersen, Bjørn Owe Holmberg og David John Smith, og Cecilie Bjørnaraa.

Eirin Gjørv og Sirin Eide er fagansvarlige for programmet som går over 6 måneder fra start februar og frem til midten av august. Veier ut av Viken 2017 legges opp på samme måte som i fjor, men med tilbud om noen flere en-til-en samtaler for hvert team som deltar dette året. Freddy Neumann og Iikka Vehkalahti gjester programmet som ledere for samlingene i mars og mai. Målet er å spisse alle prosjektene i programmet både i henhold til filmskapernes intensjon, men også det markedet prosjektene skal finansieres og lanseres i. I tillegg blir de ulike teamene godt kjent, og programmet er slik sett med på å styrke de profesjonelle nettverkene i Viken.

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.