Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Fotoverksted – Kortfilmskolen

NB! Artikkelen er flere år gammel!

På dette verkstedet, som holdes 15-16. mars på G60 i Drammen, vil man gå igjennom grunnleggende verktøy for filmfotografer. Verkstedet holdes av filmfotograf Morten Halfstad Forsberg og er for filminteresserte elever i den videregående skolen.

fotoverksted kortfilmskolen drammen

Verkstedet vil gi deg en grundig innføring i hvordan en filmfotograf jobber i forarbeid og i utvikling av filmens visuelle uttrykk.??

Verkstedet holdes helgen 15-16. mars fra 11:00-17:00 på G60 i Drammen. Adresse: Grønland 60??

Verkstedet holdes av Morten Halfstad Forsberg. Morten er utdannet filmfotograf ved Den Norske Filmskolen. Han har hatt foto på flere kortfilmer og musikkvideoer, samt spillefilmene “Knerten gifter seg” og “Mer eller mindre mann”.

Vil du være med på filmfotoverksted?
Send epost til ung@vikenfilmsenter.no hvor du forteller litt om deg selv og hvorfor du ønsker å være med. ??Merk emnefeltet med: ”Foto – Kortfilmskolen”. ?

Påmeldingsfrist: onsdag 12. mars 2014.
Kurset er gratis.

29-30 mars er det duket for klippeverksted på samme sted. Les mer om det HER.

Fotoverkstedet er en del av Viken filmssenters Kortfilmskole, en verkstedsserie innen ulike fagfunksjoner som arrangeres skoleåret 2013/2014. Kortfilmskolen er for filminteresserte elever i den videregående skolen. Kortfilmskolen arrangeres med støtte fra Film og Kino.

Bildet er hentet fra filmen «Mer eller mindre mann» produsert av Ape&Bjørn. © SF Norge AS

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.