Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Full gass frem mot jul

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Det har vært en begivenhetsrik førjulstid i Viken filmsenter. Våre utviklingsprogrammer skrider frem, ny søknadsportal er under utvikling og vi er godt i gang med å behandle både fordypningsstipend og søknader om tiltak for barn og unge.

Veier ut av Viken

Deltakerne på vårt utviklingsprogram for dokumentar, «Veier ut av Viken», har hatt samling på den internasjonale dokumentarfilmfestivalen i Amsterdam, IDFA. Der har de møtt Nicole van Schaik fra Good Pitch og diskutert hvordan dokumentarfilmskapere kan tilpasse seg et medielandskap og finansieringsmodeller i endring.

De har også møtt svenske Fredrik Gertten, regissøren bak dokumentarfilmen PUSH som hadde Nederlandsk premiere på IDFA, og hørt mer om hvordan han jobber med outreach og impact. I tillegg har de hatt workshop med den britiske impact-produsenten Sarah Moses fra Together Films og vår spesialist i kommunikasjonsledelse, Freddy Neumann, som lenge har vært tilknyttet programmet.

 

Freddy Neumann med deltakerne på «Veier ut av Viken»

 

Sirin Eide, Ibrahim Mursal og Geir Bergersen i samtale om «Kunsten å være syndig»

 

Pitchesession på IDFA Forum 2019

 

Astrid Akraa og Emilie Beck

 

Workshop med Fredrik Gertten

 

Ingvild Giske, Jon Haukeland og Ibrahim Mursal

 

Cecilie Bjørnaraa, Astrid Akraa og Turid Rogne

LANGSTRAKT

Deltakerne på vårt utviklingsprogram for lengre formater, LANGSTRAKT, har nylig avsluttet sin tredje samling på Nøtterøy. Der hadde de blant annet inspirasjonsforedrag av filosof Einar Duengen Bøhn.

 

Filosof Einar Duengen Bøhn på helgens samling med LANGSTRAKT  

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.