Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Har du et kreativt dokumentarfilmprosjekt i sen utvikling eller i produksjon?

MIRAGE inviterer til intensive en til en samtaler med den internasjonale salgsagenten Irena Taskovski fra Taskovski Films. Ta kontakt innen 30. september!

MIRAGE er en ny internasjonal filmfestival i Oslo dedikert den kunstneriske dokumentaren og hybrid-filmen; the art of the real. Festivalen er en hyllest til filmkunsten, og et samlingssted for filmskapere og kunstnerne fra hele verden. 

I år lanserer festivalen også MIRAGE PROFESSIONALS, en satsning rundt å bygge en plattform for håndverket bak filmskaperprosessen. Årets program med mesterklasser, workshops, samtaler og sosiale eventer annonseres snart.

Her vil blant annet den internasjonale salgsagenten Irena Taskovski fra Taskovski Films, som står bak en rekke prisvinnende filmer, holde en mesterklasse om distribusjon, salg og festival strategier. I tillegg vil 3 prosjekter plukkes ut for å en intensiv «one-to-one session» med Irena for å forbedre prosjektets presentasjon og internasjonale potensiale.  

Har du et kreativt dokumentarfilmprosjekt i sen utvikling eller i produksjon, send en teaser + kort beskrivelse til: racha@mirage.no, innen 30. september.

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.