Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Idécamp

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Du og prosjektet ditt på hyttetur? Fra mandag 18. april til fredag 22. april inviterer Mediefabrikken og Viken filmsenter med seg regissører og manusforfattere til idécamp.

I løpet av campen skal filmskaperne fordype seg i idéutviklingsfasen av et nytt prosjekt. Ved hjelp av øvelser, gruppesamtaler og individuell veiledning vil vi utforske og utfordre deltakernes idé og stemme.

Idecamp 2

Vi tar for oss tema for filmen, karakterutvikling, personlig forankring og visuell stil. Ved slutten av uka skal deltakerne kjenne fortellingen sin så godt at de kan kommunisere den på en engasjerende og tydelig måte, samt være klar for å begynne på manus.

I tillegg til gruppearbeid og veiledning, vil det også være rom for individuell skrivetid, turer i skogen, matlaging, peiskos og hygge! Veiledere på campen er Guro Ekornholmen og Anniken Fjesme fra Mediefabrikken.

Hvordan søke?

Dersom du ønsker å delta, send mail med søknad til marte@mediefabrikken.com innen mandag 4. april.

Søknaden må inneholde en kort tekst om deg selv og din motivasjon for å delta. I tillegg ønsker vi informasjon om idéen din. Dette kan utformes som en tekst på maks én A4-side eller en pitch på video, maks fem minutter. I videoen kan du filme skisser, bilder/steder eller deg selv som forklarer hva du tenker om filmen – det er helt opp til deg. Idéen kan gjerne være i en tidlig fase i utviklingen.

Søkerne må ha tilknytning til Viken-regionen, dvs. Akershus, Buskerud, Østfold eller Vestfold.

Egenandel for deltakelse: 300,- 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.