Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

INVITASJON til reflektert filming i fullmåneskinnet 28.september 2015

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Brødrene Go’hjerta inviterer til fullmånefilming 28. september og filmvisning på Kilden Kino i Tønsberg 28. oktober. 

INVITASJON til reflektert filming i fullmåneskinnet 28.september 2015

Ragnar: Jeg begynte selv å prøve filme i flere plan med en 8mm Bolex  allerede in 1965 som 19 åring villstyring. Vanlige folks visdom ble vakre vers, syntes jeg selv. Fotografere og redigere i svart/hvitt, fange bevegelse og øyeblikk drevet av eksperimentell entusiasme og gnist, viste ikke disse salmene våre private lengsler? Var de ikke kunst?  Aldri vil de bli sunget igjen, slukt av den alt-ødeleggende lager-brannen i Tønsberg i sommer. De kan og skal ikke gjenskapes.

Derimot har vi rom for nye snutter. Ja, derfor inviterer vi video-filmere og autører i bevegelse som trives med å fortelle historier med kamera.  Noen elsker å veve flere handlinger ihverandre. Det er  interessant.

Ta kontakt med Ragnar Lasse Go’hjerta om du har en poetisk snutt å vise om livet som det er, bør være eller kanskje vil bli etter dette.

Kan hende vil nettopp din film bli vist på fabelaktige Kilden Kino i Tønsberg den 28. oktober allerede.

mvh Ragnar Go’hjerta

Senior producers
Cherina og Ragnar Lasse Go’hjerta
Mobil: 95850936
Epost: ragnar(a)gohjerta.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.