Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Jubileumsfest på Soria Moria!  

NB! Artikkelen er flere år gammel!
20-21 juni ønsker Viken filmsenter velkommen til Spillkonventet, som i år arrangeres for tiende gang! Vi har samtidig premiere på et helt nytt sted: Soria Moria hotell, rett over Holmenkollen.  

 

 

Soria Moria er som kjent slottet der Mario finner den bortkomne prinsessen, bygget på ruinene av et gammelt sanatorium 500 meter over havet som har gitt slitte utviklere en mulighet til å puste lettere siden 1800-tallet. Hotellet har også gitt navn til en regjeringserklæring og ble nylig playtestet av Taliban.  

Vi får hele hotellet for oss selv, det fins badstu og piano, bålpanner og bar – og som vanlig er deltakeravgiften selvkostpris med fullpensjon for to dager til 3.235,-. 

I fjor ble konventet utsolgt på en uke, så abonnér gjerne på vårt nyhetsbrev, så går du ikke glipp av nyheten når påmeldingen åpner mot slutten av april. 

Snart presenterer vi programkomiteen og ber dere sende inn forslag til Work in Progress, så følg med på spillkonventet.no!  

Har du spørsmål eller innspill til programkomiteen eller Viken filmsenter, kontakt Linda Lothe, som leder arbeidet i år. 

Kontakt

Linda Lothe

Ansvarlig kommunikasjon og bransjehevende tiltak
Telefon: +47 900 52 271
E-post: linda@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.