Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

KLIPPEVERKSTED – KORTFILMSKOLEN

NB! Artikkelen er flere år gammel!

På dette verkstedet, som holdes 29-30. mars på G60 i Drammen, vil deltakerne introduseres for de viktigste dramaturgiske verktøyene man kan bruke når man skal inn i en klippeprosess. Verkstedet holdes av klipper Anette Ruud Andersen og er for filminteresserte elever fra  videregående skoler i vår region.

Klippeverksted495x195Verkstedet vil gi deg en grundig innføring i verktøyene man bruker når man skal klippe en film. Du vil blant annet lære mer om oppbygning av scener, dialog, visuell stil, hvordan man leser et bilde, og bruk av musikk og lyd. ??

Verkstedet holdes helgen 29-30. mars fra 11:00-17:00 på G60 i Drammen. Adresse: Grønland 60??

Anette Ruud Andersen er utdannet filmklipper fra Den norske filmskolen, grunnlegger av visningsarenaen Grønnskjerm og styreleder i Foreningen Norske Filmklippere. Nå jobber hun som klipper på dokumentarfilmen «The Space Between». Eksamensfilmen «Elsker deg også» ble vist på Kortfilmfestivalen i Grimstad i 2012.

Vil du være med på klippeverksted?
Send epost til ung@vikenfilmsenter.no hvor du forteller litt om deg selv og hvorfor du ønsker å være med.
Merk emnefeltet med: ”Klipp – Kortfilmskolen”.

Påmeldingsfrist: 24. mars 2014.
Kurset er gratis.

Klippeverkstedet er en del av Viken filmssenters Kortfilmskole, en verkstedsserie innen ulike fagfunksjoner som arrangeres skoleåret 2013/2014. Kortfilmskolen er for filminteresserte elever i den videregående skolen. Kortfilmskolen er støttet av Film & Kino.

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.