Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Kollisjonprisen 2018 – musikkvideokåring på Oslo Pix

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Har du laget musikkvideo det siste året? Vær med å konkurrer om Kollisjonsprisen 2018, bruk 1 minutt og meld på din musikkvideo gratis.

De nominerte videoene blir vist på Saga kino 6. juni, og publikum stemmer fram vinneren. Etter visning blir det prisutdeling og fest i festivalgata til Oslo Pix.

Meld på musikkvideo her innen 14. mai!

Foto: Reaktor (www.reaktor.com_blog)

Kollisjon – et treffpunkt for musikkvideo! 

Kollisjonprisen 2018 markerer startpunktet for et helt nytt treffpunkt for film og musikkbransjen som starter opp til høsten. Kollisjon er et bransjetreff, en inspirasjonsdag og et møtested for musikkvideoentusiaster. Over fire fredager i løpet av 2018/2019, braker film- og musikkmiljøet sammen for å diskutere musikkvideoens framtid, utfordringer og muligheter. Prisutdelingen markerer starten på dette lengre forløpet.

 

Om Prisutdelingen:

6. juni inviterer Kollisjon og Oslo Pix til en feiring av musikkvideo på Saga kino. Det blir visning av 10 utvalgte øyedrops, og publikum stemmer frem vinneren av Kollisjonprisen 2018. Etter prisutdelingen fortsetter festen i festivalgaten til Oslo Pix.

 

Kom og nyt musikkvideo slik den bør nytes – på et stort lerret, sammen med gode venner og kollegaer.

 

Bak initiativet står Viken filmsenter, Østnorsk filmsenter, MØST og ØKS.

 

Ta kontakt med Trond Grovane Moe på trond@mxst.no eller 416 07 717 for mer informasjon.

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.