Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Kortfilmkonventet 11.-12. oktober 2016

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Programgruppa er i full gang med planlegging av program og innhold for det andre nasjonale kortfilmkonventet som finner sted i Trondheim 11.-12. oktober 2016!

 

Kortfilmknonventet 2016

På Dokkhuset samles den profesjonelle kortfilmbransjen i Norge med internasjonale gjester, casestudies, speeddating, møter med finansiører, og dypdykk i distribusjon, internasjonalisering, co-produksjon og filmskaperens hode.

Det er opprettet en facebook-side for arrangementet hvor det jevnlig vil komme oppdateringer og  informasjon om programmet, arrangementet og de spennende gjestene som skal delta. Informasjon om påmelding kommer veldig snart!

Programgruppa består i år av Kari Moen Kristiansen (NFI), Rune Tellefsen (NFI), Tonje Skar Reiersen (Mikrofilm), Isak Eymundsson (Ape & Bjørn), Line Klungseth Johansen (Minimalen Kortfilmfestival) og Elin Kristensen (Midtnorsk Filmsenter). Arrangementet er et samarbeid mellom alle de regionale filmsentrene og NFI.

Vi ses på Dokkhuset i oktober!

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.