Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Kryss fingrene for Spillkonventet 2020!

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Spillkonventet 2020 er avlyst.

Viken filmsenter arbeider sammen med NFI, Produsentforeningen Virke og representanter fra bransjen for å arrangere Spillkonventet i juni 2021.

 

Oppdatert  28.09.2020

 


 

Viken filmsenter jobber for å arrangere et forsinket konvent på Klækken 14.–15. desember 2020, om COVID-situasjonen holder seg stabil utover høsten.

 

Filmsenteret overtok arrangementsansvaret for spillkonventet fra NFI tidligere i år, etter modell av de andre konventene.

– Dette kommer ikke til å bli året for de store krumspring, sier film- og spillkonsulent Cecilie Stranger-Thorsen ved Viken filmsenter: vårt fokus er å ta over et veletablert konsept og kunne tilby bransjen en mulighet til å treffes og dele erfaringer fra et veldig annerledes år, i rammer som overholder kravene til smittevern.

Vi har kontakt med Klækken Hotell om deltakerantall, romløsninger og matservering. Vi ønsker innspill fra bransjen om hva som skal til for at det skal føles trygt å reise til konventet.

 

 

Fra 2021 vil vi forhåpentligvis være tilbake i vanlig juni-rutine, og vi mottar gjerne innspill på form eller innhold for neste års konventet allerede nå.

Arbeidet med konventet vil ledes av prosjektleder Lene Juliussen på Viken filmsenter, i tett samarbeid med en arbeidsgruppe med representanter fra bransjen, NFI og filmsenteret.

Det åpnes for påmelding fra 1 oktober, meld deg på Viken filmsenters nyhetsbrev for siste nytt om arrangementet.

(Bilde: fra spillet Mosaic av Krillbite Studio. Spillet vant to priser under Spillprisen i kategoriene Årets spill – liten skjerm og Beste visuelle uttrykk.) 

Kontakt

Cecilie Stranger-Thorsen

Film-og spillkonsulent
Telefon: + 47 908 84 212
E-post: konsulent@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.