Logo – Viken Filmsenter

Kunstnerstipend – Oslo kommunes krisepakke til kulturaktører Oslo kommune har satt av ekstra stipendmidler til Oslo-baserte kunstnere som en del av byrådets krisepakke til kulturaktører. Formålet er å styrke økonomien til hardt pressede kunstnere og stimulere til produksjon. Midlene skal fordeles til enkeltkunstnere basert på en åpen søknadsrunde. Viken filmsenter tar i mot søknader innenfor vårt virksomhetsområde – film og spill.  Søknadsfrist 31. august!

 

 

Hva skal stipendet gå til?

Stipendet kan gå til kunstnerisk utviklingsarbeid, prosjekter og ulike produksjonsutgifter, herunder leie av lokaler. Vi mottar søknader på inntil kr. 50.000,-

Ca. fire måneder etter tildeling vil vi samle alle stipendiatene til et treff for erfaringsutveksling og inspirasjon.

 

Vurderingskriterier

Stipendet gis ut fra en samlet skjønnsmessig vurdering av kunstnerisk kvalitet og aktivitet. Prosjektet må være gjennomførbart innen skisserte rammer i prosjektbeskrivelsen.

 

Hvem kan søke?

Kunstnere med registrert bostedsadresse i Oslo innen 31. desember 2019.

Søkere skal arbeide profesjonelt med utvikling og produksjon av audiovisuelt innhold. Søk som privatperson eller med enkeltpersonforetak. Det er ikke nødvendig å være tilknyttet en produsent.

 

Hva skal søknaden inneholde?

  • Prosjektbeskrivelse. Maks. 2 A4-sider.
  • Oversikt over utdannelse og kunstnerisk produksjon – CV

Antatt saksbehandlingstid er 4 uker med forbehold om mulige forsinkelser dersom antallet søknader er særdeles høyt.  Søknad sendes inn via Viken filmsenters søknadsportal.

 

Søknadsfrist: 31. august 2020!

GÅ TIL SØKNADSPORTAL

Kontakt

Ånund Austenå

Daglig leder

Telefon: +47 482 07 617
E-post: aanund@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.