Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Kunstnerstipend – Oslo kommunes krisepakke til kulturaktører 

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Oslo kommune har satt av ekstra stipendmidler til Oslo-baserte kunstnere som en del av byra?dets krisepakke til kulturaktører. Forma?let er a? styrke økonomien til hardt pressede kunstnere og stimulere til produksjon. Viken filmsenter har fått i oppdrag å fordele 700.000 kroner av disse midlene. Midlene skal fordeles til enkeltkunstnere basert pa? en a?pen søknadsrunde. Vi tar i mot søknader innenfor vårt virksomhetsområde – film og spill.

 

Søknadsfrist 31. august (midnatt)!

 

 

Hva skal stipendet ga? til?

Stipendet kan ga? til kunstnerisk utviklingsarbeid, prosjekter og ulike produksjonsutgifter, herunder leie av lokaler. Vi mottar søknader på inntil kr. 50.000,-
Det er kun anledning til å sende inn én søknad per person. Dersom du ønsker å søke stipend til flere prosjekter, må det gjøres i en og samme søknad.

Ca. fire måneder etter tildeling vil vi samle alle stipendiatene til et treff for erfaringsutveksling og inspirasjon.

 

Vurderingskriterier

Stipendet gis ut fra en samlet skjønnsmessig vurdering av kunstnerisk kvalitet og aktivitet. Prosjektet må være gjennomførbart innen skisserte rammer i prosjektbeskrivelsen.

 

Hvem kan søke?

Kunstnere med registrert bostedsadresse i Oslo innen 31. desember 2019.

Søkere skal arbeide profesjonelt med utvikling og produksjon av audiovisuelt innhold. Det er kun anledning til å sende inn en søknad pr person. Søk som privatperson eller med enkeltpersonforetak. Det er ikke nødvendig å være tilknyttet en produsent.

 

Hva skal søknaden inneholde?

  • Prosjektbeskrivelse. Maks. 2 A4-sider.
  • Oversikt over utdannelse og kunstnerisk produksjon – CV

 

Saksbehandling

Antatt saksbehandlingstid er 4 uker med forbehold om mulige forsinkelser dersom antallet søknader er særdeles høyt.  Søknad sendes inn via Viken filmsenters søknadsportal.

 

GÅ TIL SØKNADSPORTAL

Søknadsfrist: 31. august 2020!

Les mer om Oslo kommunes krisepakke her

Kontakt

Ånund Austenå

Daglig leder
Telefon: +47 482 07 617
E-post: aanund@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.