Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Lyst til å se dokumentar i helgen?

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Denne uken har to kortdokumentarer filmsenteret har bidratt til hatt premiere i Oslo. Begge filmene kan nå sees hjemmeifra.

 

LEIF. En film om Simen hadde premiere på Vega Scene mandag 12. oktober. Har du abonnement på Aftenposten kan du se den her, eller på BIFF hjemme for kun 20 kroner.

I fem år har Simen forsøkt å lage film om bestefaren Leif og hans evne til å sette pris på livets små gleder. Kan Leif lære barnebarnet å se litt lysere på tilværelsen før Simen blir far? Da må de i så fall skynde seg. (Regi: Simen Braathen. Filmen er produsert av Indie Film v/Carsten Aanonsen)

 

 

 

KJÆRE PAPPA, hadde festpremiere i går torsdag 15. oktober. Kortdokumentaren kan også sees på APTV her.

I sin egen bursdagsmiddag tar Jesper ordet. «Jeg har et alkoholproblem», sier han og ser på moren. Faren døde i fylla da Jesper var 9 år. Nå må han unngå å lide samme skjebne selv .(Regi: Jesper Kolstad Rødseth. Filmen er produsert av Fuglene v/Kari Anne Moe og Gudmundur Gunnarsson)

 

 

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.