Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Manusverksted for jenter

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Viken Filmsenter vil gjerne se flere gode historier skrevet av jenter. Skriv en idé til en kortfilm på maks 10 minutter med én eller flere kvinnelige hovedpersoner og send den til oss.

blikkfang495x195Inntil 10 utvalgte bidragsytere blir med på et manusverksted i november, desember og januar der ideene og manusene utvikles videre.

Kursholdere er Guro Ekornholmen og Anniken Fjesme, som begge jobber som veiledere og manuskonsulenter for Mediefabrikken i Akershus. Sirin Eide, som har holdt i verkstedet tidligere og som jobber som fagkonsulent i Viken Filmsenter, vil også være involvert i forløpet.

Verkstedet går over 5 dager med individuelt arbeid mellom samlingene. Datoene før nyttår er: 28. november, 12. desember. ??Verkstedet avsluttes med 2-3 samlinger i januar 2014.

Send idéen til info@mediefabrikken.com.
Skriv «Manusverksted – jenter» i emnefeltet.
Frist 20. november 2013.

Verkstedet er utviklet i samarbeid med Mediefabrikken i Akershus.

Bildet er hentet fra filmen «Blikkfang», regissert av Christine Stronegger og Emilie K. Beck. Manuset til filmen ble utviklet i forbindelse med et manusverksted for jenter i 2011/12, og ble senere vist i konkurranseprogrammet under Kortfilmfestivalen i Grimstad.

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.