Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Masse god jul og litt om hva som skjer på nyåret!

NB! Artikkelen er flere år gammel!

48NH0215_nisserVi er nå i ferd med å legge oppstartsfasen bak oss og ser frem til et nytt spennende filmår i regionen. Her kommer litt informasjon om hva som kommer til å skje på nyåret.

Åpen kveld 

På nyåret ønsker vi å invitere bransjen i hvert enkelt fylke til en kveldssamling for å bli bedre kjent og diskutere bransjeutvikling i regionen. Vi håper dere vil komme med forslag til tiltak som vil bidra til å utvikle bransjen videre, slik at vi sammen kan lage innholdet i filmsenteret vårt. Enkelte av filmskaperne som mottok støtte fra Viken Filmsenter i 2012 vil også vise frem noe av arbeidet og/eller snakke om sitt prosjekt. Nærmere informasjon om tid, sted og program vil komme i januar, men datoene er som følger:

Vestfold 23 januar
Buskerud 30 januar
Akershus 6 februar
Østfold, uke 7, februar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsentkurs

Mange har etterspurt et produsentkurs, derfor ønsker vi å starte 2013 med dette og kommer tilbake med mer informasjon om kursets innhold, tid og sted.

Viken Ung

Viken Akademiet starter opp i januar med talentfulle filmskapere på et høyt nivå. For de med noe mindre erfaring ønsker vi å minne om fristen for Amandus manuskonkurranse 2 januar, og informere om at Filmportdagen vil arrangeres på Filmens hus i Oslo 31 januar 2013. Her vil det bli filmvisninger, foredrag med mer. Filmbussen og Kortfilmskolen er andre tiltak som vil foregå i 2013. 

Dette er bare noe av det vi tenker å tilby bransjen i året som kommer og vi ser frem til flere innspill fra dere.

Ønsker dere alle en riktig god jul og et godt filmår!

Med vennlig hilsen oss i Viken Filmsenter

 

 

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.