Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

MASTER OF THE UNIVERSE – en mesterklasse om universutvikling  


I en tid hvor fantastiske universer flommer over fra strømmetjenester og spill, blander fortellinger og uttrykk seg, og en spesiell ny kjærlighet mellom serier og spill blomstrer. Men hvordan arbeider man med et univers som strekker seg på tvers av så ulike formater, og hvordan utvikler man et originalt og moderne univers som kan eksistere i mange forskjellige medieformater?  

Foredragsholder er spillpioneren Simon Jon Andreasen, som tidligere har arbeidet ved Den Danske Filmskole og nå er nyutnevnt PhD-stipendiat ved Spillskolen på Høgskolen i Innlandet.  

 

I denne mesterklassen vil du få:  

  • Innsikt i hvordan spillet «The Last of Us» ble til en TV-serie.  
  • Kunnskap om universbygging innenfor TV-serier, film, spill, teater og litteratur.  
  • Praktiske verktøy for å arbeide med universer på tvers av kunstformer og medier.  

Om Simon Jon Andreasen 

Simon er medforfatter av den nylig utgitte læreboken «Håndbog i universskabelse» og har reist verden rundt for å samle ny kunnskap om hvordan noen av verdens største fortellere og designere har konstruert universer for spill, TV og film, inkludert «Squid Game,» «Fight Club,» «The Terminal,» «Minority Report,» «Your Name,» «Suzume,» «Black Mirror,» «Mr. Turner,» «Walter og Trofast,» «Pandemic Legacy,» «Dead of Winter,» «Dark,» «Lego,» «El Tigre,» «Avatar,» «Spiderman,» «Halo,» «Quirky Circuits,» med flere.  

Simon Jon -Andreasen

Hvem er mesterklassen for?

Mesterklassen arrangeres i samarbeid med E6 medieverksted som en del av vårt tilbud for unge film og spillutviklere i Viken og Oslo, men er åpen for alle kreative, nysgjerrige hoder i film – og spillbransjen uavhengig av alder.  Mesterklassen er gratis.

Sted: Vega Scene, SALONGEN, Hausmanns gate 28, Oslo.
Tid: Torsdag 16. november kl. 18.00-20.30

 

MELD DEG PÅ HER 

Påmeldingsfrist 10. november!

Kontaktperson

Linda Lothe

Ansvarlig kommunikasjon og bransjehevende tiltak
Telefon: +47 900 52 271
E-post: linda@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.