Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Master of the Universe

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Vil du lage ditt eget historieunivers i samarbeid med andre unge filmskapere, visuelle artister og spillutviklere?
I denne workshopen skal dere legge de første byggesteinene i eget historieunivers og jobbe tverrfaglig med konseptet Storyworld.

 

Søknadsfrist 25. oktober!

 

 

STORYWORLD-BEGREPET

Hva har Star Wars, Pokemon og Brillebjørn til felles? De er mer enn bare EN historie, de har laget et historieunivers som kan utvikles uendelig, og som avføder ulike produkter til ulike plattformer: filmer, spill, bøker – eller leketøy. Å utvikle en historie til et slikt univers gir mange kreative  – og potensielt økonomiske muligheter.

 

SIMON JON ANDREASEN

Vi har invitert Simon Jon Andreasen fra Den danske filmskolen til å gi oss en leken innføring i Storyworld-konseptet.

 

 

Simon Jon Andreasen er en prisvinnende regissør og produsent – og en av ??de første i Norden som arbeidet med interaktiv historiefortelling og storyworld-bygging. Med erfaring fra film, tv og spill utgitt over hele verden har Simon en enestående erfaring og stor innsikt i fremtidens fortelling og tverrmediale fortellerformer. Siden november 2016 har Simon vært ansvarlig for regiutdannelsen for animasjon og interaktive medier ved Den Danske Filmskole, samt ??leder for det danske spillakademiet, DADIU.

 

 

HVEM ER WORKSHOPEN RELEVANT FOR?

Workshopen passer for studenter og unge profesjonelle innen film, animasjon og spillutvikling, som er nysgjerrige på hvordan andre fagfelt jobber.

Vi setter sammen grupper på tre og tre, slik at hver gruppe har deltakerne med ulik fagbakgrunn.

Etter at workshopen er avsluttet håper vi du vil sitte igjen med nye bekjentskaper, nye ideer og innsikt i et nytt fagfelt.

 

NÅR OG HVOR?

Første sesjon gjennomføres online lørdag 31. oktober på grunn av koronasituasjonen. Dersom det er forsvarlig å møtes fysisk, vil andre sesjon gjennomføres helgen 23. -24. januar 2021.

 

SØK HER 

Søknadsfrist 25. oktober!

 

Workshopen arrangeres av Viken UNG i samarbeid med E6 Østfold Medieverksted og Mediefabrikken.

Kontakt

Camilla Wang Kvalheim


Telefon: +47 950 56 516
E-post: spillstipend@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.