Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Meld på film til Nordic Docs innen 15. mars

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Nordic/Docs ble startet av dokumentarister på grunn av det store behovet for å ha et fast årlig møtested for dokumentarfilmbransjen på Østlandet.

Festivalen arrangeres i år for andre gang fra 8-11. mai i Fredrikstad.

Nordic Docs

Festivalen er en arena der vi kan vise filmene våre, møte publikum og kollegaer, gi og få tilbakemeldinger, se film, diskutere samarbeid, utveksle erfaringer og bli inspirert. I tillegg til å se de siste norske og nordiske dokumentarfilmene og det beste fra internasjonale festivaler som IDFA, Sheffield, CPH:DOX osv.

 Fristen for å melde på film til årets festival er 15. Mars.

Filmene bør være laget i 2013 eller 2014. Filmer som allerede har hatt premiere på kino eller vist nasjonalt på tv vil bare unntaksvis bli vist.

Flere detaljer om festivalen og påmelding HER.

 

Det vil også bli arrangert  mesterklasser, debatter og sosiale arrangementer på festivalkroa og på Litteraturhuset i Fredrikstad.

 Fredrikstad er en hyggelig by, ca en times reisetid fra Oslo, med tog, buss eller bil.
Fredrikstad kino har 6 moderne kinosaler, alle med 4k visning, og er kåret il Årets kino i Norge 12 ganger de siste 17 årene.

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.