Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Mesterklasse: BLIND

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Mediefabrikken i Akershus og Viken Filmsenter inviterer til mesterklasse med regissør og manusforfatter Eskil Vogt og produksjonsdesigner Jørgen Stangebye Larsen.

Onsdag 3.desember kommer Eskil Vogt og Jørgen Stangebye Larsen til Filmparken for å snakke om samarbeidet på den prisbelønte og kritikerroste filmen Blind.

blind495

Eskil Vogt er utdannet regissør fra den franske filmskolen La Fémis. Sammen med Joachim Trier har han skrevet manus til filmene Reprise og Oslo, 31. augustHans siste film er den kritikerroste Blind, hvor han både har manus og regi. Blind ble tildelt pris for beste manus under Sundance Filmfestival i januar 2014.

Jørgen Stangebye Larsen er utdannet produksjonsdesigner ved Den Norske Filmskolen, og har siden den gang jobbet med regissører som Joachim Trier, Sara Johnsen og Hans Petter Moland, i tillegg til hans samarbeid med Eskil Vogt på Blind.

NB. Kreves at man har sett filmen på forhånd.

Mesterklassen avholdes i Mediefabrikkens lokaler i Filmparken på Jar 3. desember klokken 18.00-21.00. 

Meld deg på raskt, begrensede plasser. Frist for påmelding er innen 28.november 

Send en mail til remi@mediefabrikken.com og merk e-posten med «Påmelding Blind»

Foto/Copyright: Kimm Saatvedt / Motlys / Norsk Filmdistribusjon

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.