Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Møt konsulenten på Drammen Works Creative 31. mai


Film- og spillkonsulent i Viken filmsenter Janic Heen har allerede møtt deler av bransjen i Fredrikstad og i Oslo. Nå kommer han til Drammen Works for å fortelle om vår tilskuddsordning for audiovisuelle verk.  

Onsdag 31. mai arrangeres DW Creative – et program med fokus på kreative næringer. Film- og spillkonsulent Janic Heen deltar for å fortelle mer om filmsenterets tilskuddsordning for film, spill, og VR- prosjekter. Håpet er å kunne se hva som rører seg av film- og spillnæring i Drammensregionen.

Andre tema på programmet er kunstig intelligens  – en trussel eller en mulighet for den kreative bransjen. I tillegg kommer Gateway Studios for å snakke om blant annet virtuell produksjon.

Drammen Works!

Kontorklyngen Drammen Works er lokalisert i Spor X-bygningen i Drammen sentrum og har fokus på startups, entreprenørskap og innovasjon for Drammensregionen. De tilbyr ulike medlemskap som gir tilgang til moderne møterom, kontorfasiliteter og nettverksbygging.

Her er lenke til program for kvelden og påmelding.

Kontaktperson

Janic Heen

Film- og spillkonsulent
Telefon: +47 901 36 829
E-post: janic@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.