Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Møt vår nye prosjektleder

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Vi har fått med oss Lene Juliussen på laget, og hun er allerede godt i gang med planleggingen av Spillkonventet og Springbrett, vårt nye program for uetablerte produsenter.

 

 

Lene har lang erfaring med filmformidling og har jobbet for flere av landets filmfestivaler, deriblant Kortfilmfestivalen, Film fra Sør, Tromsø internasjonale filmfestival og nå sist som programkoordinator for New Nordic Films i Haugesund.

Hun er utdannet kulturprosjektleder fra Høgskolen i Lillehammer, har studert animasjonsteori og avantgarde-film ved FAMU og har i tillegg en master i filmkuratering fra London Film School.

Før sommerferien utlyste vi et engasjement som prosjektleder for bransjehevende tiltak her på filmsenteret. Lene skal ha ansvar for koordinering og praktisk gjennomføring av allerede igangsatte tiltak, og utvikling av nye.

Sirin Eide er i permisjon frem til 1. juli 2021, men vil fremdeles lede utviklingsprogrammet Langstrakt og behandle søknader om manus-/dramaturgiveiledning.

Ta gjerne kontakt med Lene dersom du har innspill til eksisterende bransjehevende tiltak, eller behov for nye.

Kontaktinformasjon

Lene Juliussen

Prosjektleder bransjehevende tiltak
Telefon: +47 958 27699
E-post: Lene@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.