Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Nå er det duket for premiere på Oslo-monologene på Oslo pix!

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Denne gjengen er så Oslo at du kan kalle dem Azizpour, Tamba, Sewali, Jørgensen, Vu og Dalva. Eller Paiman, Mimmi, Amina, Emil, Catharina og Kidane om du vil. Alle seks er skuespillere, alle tilknyttet utdanningen Det Multinorske ved Det Norske Teatret. Med egenskrevne manus har de laget hver sin kortfilm i samarbeid med seks unge regissører.

Resultatet er Oslo-monologene: et unikt filmprosjekt om å være multinorsk, og en unik anledning for de seks til å fortelle Oslo og verden hvem de er. Selv om filmene også viser at det å ha full kontroll over egen identitet ikke alltid er så enkelt.

Disse filmfortellingene er mangfoldige i alle betydninger av ordet, inspirert av alt fra rap og stand-up til romantisk komedie og hjemmevideo. Og at det blir verdenspremiere akkurat på Oslo Pix er vi så klart utrolig glade for. Denne visningen blir en begivenhet! Kom og se filmene, og møt skuespillerne og regissørene som skal prege film- og teaternorge de neste årene.

Oslo-monologene er et samarbeid mellom Det Norske Teatret, Oslo16 og Viken filmsenter.

Norge 2018
Regissør Simon Tillaas, Rebecca Figenschau, Aurora Gossé, Roza Taslimi, Alexander Turpin, Christopher Wollebekk
Skuespillere Perman Azizpour, Mimmi Tamba, Amina Sewali, Emil Rodrigo Jørgensen, Catharina Vu, Kidane Gjølme Dalva
Produsent Pernian Shafiei, Jan Vardøen
Produksjonsselskap Oslo16
Språk Norsk
Visningsformat DCP
Spilletid 70 min
Seksjon Pix Pluss Pix Kort

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.