Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Ny medarbeider til filmsenteret

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Shan Qureshi er nylig ansatt som koordinator for bransjehevende tiltak i Viken filmsenter og startet arbeidet forrige uke.

 

 

Shan Qureshi har erfaring fra TV- og filmkunst som manusforfatter og regissør, samt en sentral rolle i utviklingen av spillefilmer og serier. Hans første spillefilm («Ulven») i samarbeid med Adel Khan Farooq har forventet lansering i 2022, medvirkende er Tord Kinge, Linn Skåber og Kristoffer Joner.

–Gleder meg stort til å bli en del av Viken filmsenter, et sted jeg selv har utviklet meg som filmskaper. Det blir spennende å få muligheten til å utvikle eksisterende talenter, så vel som å oppdage nye talenter i Viken, sier Shan.

Stillingen ble utlyst før jul og vi er glade for å ha fått med oss Shan på laget. Shan skal jobbe med kompetansehevende tiltak igangsatt av filmsenteret, både ovenfor talenter og etablert bransje, i tett samarbeid med partnere som Mediefabrikken og Oslo filmfond.

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.