Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

NY PRODUKSJONSRÅDGIVER I VIKEN FILMSENTER

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Signe Pahle tar over som produksjonsrådgiver i Viken Filmsenter 1. oktober.

 

Signe Pahle produksjonsrådgiver Viken Filmsenter

Signe kommer fra stillingen som daglig leder i Filmfond Nord, som har delfinansiert kinofilmer som Børning, Operasjon Arktis, Mot Naturen, Bjørnøya, Sameblod og TV-serier som Monster og Lofotsprell.

Hun har mange års produksjonserfaring fra kortfilmer, musikkvideoer og dokumentarer, og har også jobbet på spillefilmer og TV-drama.

Signe Pahle ble utdannet fra Den Norske Filmskolen på Lillehammer i 2004, og gikk før det ved foto-linjen på NISS hvor hun også har undervist etter avsluttede studier.

Hun har vært filmpolitisk aktiv helt siden studietiden, og har blant annet vært nestleder i Filmforbundet og styremedlem i WIFT Norge, som hun var med på å etablere i Norge. I tillegg er hun en aktiv debattant og skribent i Rushprint.

-Jeg gleder meg til å ta fatt på en ny region, som jeg kjenner godt. Opprinnelig er jeg Oslo-jente, men er godt kjent med alle fylkene i regionen og gleder meg til å utforske og få mer kunnskap om talentene og ressursene som inkluderes i filmsenterets ansvarsområde. Jeg tar med meg mange viktige erfaringer fra arbeidet jeg har gjort i Nord-Norge, og ser frem til å bidra til å videreutvikle Viken Filmsenter, sier Signe.

Signe Pahle er ansatt i full stilling og vil være en stor ressurs for filmsenteret og filmskaperne i Viken-regionen i tiden fremover. Vi ser frem til å få henne i hus!

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.