Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Nye datoer for Spillkonventet: 18-19 oktober

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Med forsinkelsene i vaksineringer og gjenåpningen av samfunnet har Viken filmsenter besluttet å flytte årets spillkonvent til 18-19. oktober!

 

 

Stedet er fortsatt Klækken, og kjernen i konventet er som før å møtes og dele erfaringer med fokus på norsk spillbransje. Med mer enn to år siden forrige konvent kommer vi til å ha mye å snakke om! Sett kryss i kalenderen, så kommer vi snart tilbake med mer nytt om programmet.

Har du «work in progress» som kan være aktuelle for en presentasjon holder vi påmeldingen åpen til over sommeren. Les mer på: www.spillkonventet.no. Vi åpner påmelding til spillkonventet medio august.

Konsoll gjennomføres i år i november og vi samarbeider med nystiftede NONEDA (Norwegian Network for Computer Game Companies) for å skape to arrangement som supplerer hverandre. Vi tror møtelysten etter 18 måneders pandemi vil være så stor at det fins rom for begge arrangementene. I 2022 vil Spillkonventet igjen arrangeres i juni.

Kontaktperson

Lene Juliussen

Prosjektleder bransjehevende tiltak
Telefon: +47 958 27699
E-post: Lene@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.