Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Nye stemmer 22. august på Filmens Hus

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Viken UNG og Mediefabrikken inviterer til Årsvisningen 2015 og premiere på sju nye kortfilmer utviklet og produsert i talentutviklingsprogrammet Viken Akademiet.

 

Naked the rest is drag 495x195 2

 

I tillegg til Akademiet-filmene inkluderer visningen kortfilmer støttet av Viken Ung-fondet, kortfilmer støttet med veiledning og produksjonsutstyr fra Mediefabrikken og filmer produsert med støtte fra Filmbasen, Boost Hbg,  Filmcloud i Sverige og Filmværkstedene i Danmark.

Arrangementet finner sted 22. august på Filmens hus i Oslo fra kl. 12.00 til kl. 18.00.

Her kan du lese mer om hvilke filmer som vises:

Program 1 og 2

I disse to programmene vises vi filmer støttet av Mediefabrikken og Viken UNG gjennom veiledning, produksjonsutstyr og/eller produksjonsstøtte.

Program 1 og 3

Program 3

I dette programmet viser vi filmer produsert med støtte fra våre skandinaviske venner i Screen Talent Europe. Filmene er valgt ut av Filmværkstedene i København, Århus og Odense i Danmark, og Filmcloud i Gøteborg, Filmbasen i Stockholm og Boost Hbg/Film i Skåne.

Program 3 StockholmDaybreak_1 2

Program 4

I program fire har vi gleden av å presentere syv flunkende nye kortfilmer produsert i talentutviklingsprogrammet Viken Akademiet.

Program 4 Erica2x495x195 2

 

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Hvis du er interessert i å se hva som beveger seg i ung norsk og skandinavisk filmbransje må du komme!

Merk at påmeldingen din kun er gyldig dersom du melder deg på via påmeldingsskjema nedenfor. Dersom du skulle ha andre henvendelser vedrørende arrangementet kan du sende mail til marte@mediefabrikken.com.

PÅMELDINGSSKJEMA

VELKOMMEN!

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.