Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Nyhetsbrev 1. september 2017

NB! Artikkelen er flere år gammel!

 

Skrivegrupper

Sitter du med en ide eller et utkast til en kort eller novellefilm, så har du muligheten til å utvikle den videre i våre skrivegrupper. Vi arrangerer to heldagsmøter, i tillegg til en felles oppstartsdag og en avslutningsdag. Deltakerne får i tillegg tilbud om en-til-en møter med dramaturg. Målet er å utvikle produksjonsklare manus.

Søk innen 10. september

 

 

  Dokumentarkonventet 2017

Årets konvent går av stabelen 11.- 13. desember på Solstrand Hotel og bad utenfor Bergen. Påmeldingen er nå åpen og programmet begynner å ta form. Følg konventet på nettsider og facebook for oppdateringer.

 

 

 

 

Grønnskjerm

Grønnskjerm inviterer til idé-konkurranse med frist 26. september.  Lag en 3 min lang pilot og pitch på en tv-serie. Vinneren kåres 24. oktober på Parkteateret.
Les mer her

 

 

  Polske filmdager

I år er det duket for Polske filmdagerbåde i Fredrikstad og i Oslo. Sett av dagene nå og sjekk ut programmet. Følg de på facebook her.

 

 

 

Søknadsfrist 1. september

Minner om fristen 1. september for å søke Viken filmsenter om produksjonstilskudd til kortfilm og dokumentar, eller utviklingstilskudd til spill.
Søknader må sendes inn før midnatt!

 

 

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.