Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Nyhetsbrev 12. juni 2018

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Seks nye tildelinger

Viken filmsenter innvilget i styremøte 11. juni 2018 tilskudd på til sammen 1 615 000 kroner til seks prosjekter. Det ble gitt utviklingstilskudd til 2 spill og produksjonstilskudd til 3 kortfilmer og en dokumentarfilm.
Les mer

 

 

 

Nye konsulenter

Fra august og fram til nyttår vil Jan Dalchow overta som filmkonsulent. Fra januar 2019 og de kommende tre årene vil Cecilie Stranger-Thorsen være på plass som konsulent for både film- og spillområdet. Kalle Løchen er fra 1. juni ferdig med sine tre år som filmkonsulent. Mer informasjon om de nye konsulentene vil publiseres senere i juni.

 

 

Viken Pro 2018

To varme maidager ble det arrangert ny Viken PRO-samling med det nye kullet og temaet var finansiering. Vi var heldige å få med oss tidligere direktør for UPA ved Norsk filminstitutt Sveinung Golimo og produsentene Eirin Gjørv, Lise Fearnley og Carsten Aanonsen som veiledere.
Les mer

 

 

Kortfilmfestivalen

Norsk filminstitutt, de regionale filmsentrene, Kulturrådet ved Fond for lyd og bilde og Statens Kunstnerstipend er tilgjengelig for informasjon og uformelle møter under Kortfilmfestivalens arrangement «Møt Konsulenten». Fra filmsenteret stiller daglig leder Ånund Austenå. Dersom du vil ha informasjon om de ulike støtteordningene og veiledning i søkeprosesser, møt opp  fredag kl. 14.30 i Galleriet.

 

 

 

Hva skjer

Frister

29. august: frist for å søke Viken filmsenter om produksjonstilskudd til kortfilm og dokumentar samt utviklingstilskudd til spill
Festivaler, konventer og konferanser

13.-17. juni: Korfilmfestivalen 2018
18. juni: Spillkonventet 2018

 

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.