Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Nyhetsbrev 13. februar 2017

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Oppdaterte retningslinjer

Vi har oppdatert våre retningslinjer. Last ned oppdatert versjon her. Minner om fristen for å søke utviklings- og produksjonsmidler hos Viken filmsenter midnatt 15. februar. Nyttige lenker til blant annet NFI kalkyle og nøkkelbegreper finner du her.

 

Viken PRO

Vi lanserer et utviklingsprogram for produsenter i regionen. Programmet går over tre samlinger i løpet av et år. Målet er at du utvikler deg faglig, kommer videre med ett eller flere prosjekter, og ikke minst at du møter andre og styrker nettverket ditt. Søknadsfrist: 12. mars

 

 

Stipend kurs utland

Nå kan du som profesjonell fagarbeider søke Viken filmsenter om stipend til kurs i utlandet. Tilskudd skal bidra til talent- og kompetanseutvikling av fagarbeidere innenfor den norske audiovisuelle bransjen. Søknad må sendes inn før kursstart. Søknader med budsjett over 10 000 kr sendes til Norsk filminstitutt.

 

HVA SKJER

15. februar: søknadsfrist utviklings-og produksjonsmidler Viken filmsenter

15. februar: meld på film til Nordisk Panorama

13. mars: søknadsfrist Viken UNG – regiprogram for jenter

15. mars: filmpåmelding til Kortfilmfestivalen

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.