Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Nyhetsbrev 13. november 2018

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Viktig informasjon om frister fremover!

OPPRYDNING I FILMSØK

Vi rydder opp i Filmsøk før jul og gjør i den forbindelse oppmerksom på at filmsenteret ikke tar i mot søknader om utviklingstilskudd til dokumentar, xpresstilskudd og reisestøtte i perioden 23/11 2018 – 7/1  2019. Søknader som sendes inn i denne perioden vil bli avvist. Vi håper på forståelse for dette.

UTBETALINGSFRIST FOR TILSKUDD OG REISESTØTTE I 2018

For å være garantert utbetaling i 2018 må anmodninger om utbetaling av tilskuddsrater og reisestøtte være sendt inn via Filmsøk innen tirsdag 4. desember. Informasjon om dokumentasjon som skal ligge ved en anmodning finner du i tilskuddsbrevet.

SØKNADSFRISTER FOR TILSKUDDSRUNDER I 2019

Viken filmsenter vil gjennomføre 3 søknadsrunder forut for tildelingen av utviklingstilskudd til spill og produksjonstilskudd til kort- og dokumentarfilm i 2019.

– 14. januar (vedtas i styremøte 12. mars)
– 10. april (vedtas i styremøte 14. juni)

– 28. august (vedtas i styremøte i uke 44)

Eksakt dato for styremøte i forbindelse med tredje og siste søknadsrunde i 2019 oppdateres på våre nettsider så fort det er fastsatt.

 

Merk: Søknader om utviklingstilskudd til dokumentar vil også i 2019 behandles løpende uten søknadsfrist.

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.