Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Nyhetsbrev 14. juni 2016

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Viken Filmsenter – 2,2 MILL. I NYE TILDELINGER, Gullstolen for beste dokumentar til «Dugma – the Button»

2,2 mill. i nye tildelinger

Viken Filmsenter tildelte i styremøte 9. juni 2016 tilskudd på 2.190.000 kroner til 16 prosjekter. Det ble registrert 62 søknader i denne søknadsrunden, med et samlet søknadsbeløp på kr. 10.442.547. Det er spesielt verdt å merke seg at kjønnsbalansen er 50/50; sett for de tre hovedfunksjonene regissør, manusforfatter og produsent.

 

Priser til 4 Viken-relaterte filmer på Kortfilmfestivalen

Vi gratulerer regissør Pål Salahadin Refsdal med gullstolen for beste dokumentar Dugma – The Button på Kortfilmfestivalen 2016. Hederlig omtale gikk til musikkvideoen Briskeby – Rookie Mistakes av Shaun Higton og til Marius Myrmel for kortfilmen Frysninger. Norsk filmforbunds fagpris gikk til Bård Farbu og Daniel Angyal for lydmiks på Tunnelen. 

 

15 filmer fra Viken-regionen på Kortfilmfestivalen

Kortfilmfestivalen 2016 er over for denne gang og vi takker for begivenhetsrike dager med det beste innen norsk og internasjonal kortfilm og dokumentar, hyggelig samvær og gode samtaler.

Vi er stolte av filmskaperne i regionen og at vi i samarbeid med Mediefabrikken har bidratt til 15 av filmene som ble vist på Kortfilmfestivalen i år.

 

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.