Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Nyhetsbrev 20. juni 2017

NB! Artikkelen er flere år gammel!

 

Nye tildelinger 

Viken filmsenter har i denne tildelingsrunden gitt tilskudd til 5 prosjekter. Det er 2 utviklingstilskudd til spill, 2 tilskudd til produksjon av kortfilm og 1 produksjonstilskudd til dokumentar. Siden forrige tildelingsrunde er det også gitt 4 nye utviklingstilskudd til dokumentar.

 

Prisdryss i Grimstad

Kortfilmfestivalen er over for denne gang og 40 års jubileumet er feiret i fem fulle dager. Mange filmskapere har mottatt velfortjente priser og vi gratulerer de alle. Her har vi trukket frem de titlene hvor filmsenteret har bidratt med tilskudd.

 

Bransjedøgn

Vi inviterer til årets bransjedøgn 4.-5. september og setter fokus på fortellerkunst på tvers av formater. Enten du jobber med spill, fiksjon eller dokumentar, så er den gode historien viktig. Meld deg på nå!

 

Marked for film – DKS

For tredje året på rad inviterer vi filmskapere til å pitche filmkurs og vise filmproduksjoner med undervisningsopplegg for representanter fra DKS i Akershus, Buskerud, Oslo, Østfold og Vestfold.

 

Viken UNG

Er du mellom 16 og 20 år, bli med på MASTERCLASS SOMMERFILMSKOLE i Sandefjord i UKE 27. Workshopen er åpen for unge i hele regionen og ledes av Marius Myrmel.

 

Viken UNG

Er du mellom 10 og 14 år, bli med på SOMMERFILMSKOLE i Varden Grendehus i UKE 32. Dette er et GRATIS sommertilbud for unge arrangert av Vestfold Frie Filmere. Kurset ledes av profesjonelle filmfolk i Vestfold.

 

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.