Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Nyhetsbrev 22. april 2016

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Virtual is The New Reality, Bransjekveld i Østfold, Mentorordning, frister som nærmer seg

 

Virtual is the New Reality

11. mai dykker vi inn i transmedia og Virtual Reality. Gjennom praktiske eksempler, case studies og pitching vil vi lære mer om hvordan ny teknologi kan videreutvikle historiefortellingen, og bidra til å nå et bredere publikum. Påmeldingsfrist 4. mai

 

 

 

Bransjekveld Østfold

Viken Filmsenter og Østfold Filmforum inviterer til bransjekveld på Hydrogenfabrikken torsdag 19. mai. Ønsker du å presentere deg/deres foretak/prosjekt, ta kontakt!

 

3 x mentorordning

I mars lanserte vi vårt nye tilbud til produsenter som ønsker å ta et steg videre i sitt virke. Nå er 3 tilskudd innvilget via ordningen; Bård Kjøge Rønning (Antipodefilms AS), Audun Skaug (Iris Film AS) og Anita Rehoff Larsen (Sant & Usant).

 

Søknadsfrister

I vår kalender kan du se hvilke søknadsfrister som gjelder for ulike kurs og talentutviklende tiltak. Fristene for å søke Viken Akademiet, Idé-pitchekonkurranse og Filmlab går alle ut i slutten av neste uke

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.