Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Nyhetsbrev 22. mars 2016

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Mentorordning for produsenter, endrede retningslinjer for å søke tilskudd med mer + God påske

 

Mentorordning for produsenter

Nytt tilbud til produsenter som ønsker å ta et steg videre i sitt virke. Søknader sendes inn via Filmsøk.no og behandles fortløpende.
Ingen søknadsfrist.

 

 

Nye retningslinjer 

Vi har gjort noen små endringer i retningslinjene for å søke tilskudd. Anbefaler derfor alle som planlegger å søke i neste tilskuddsrunde å ta en titt på våre nettsider. Søknadsfristen går ut ved midnatt 15. april!

Book møte før neste søknadsrunde

Minner om påmeldingsfristen mandag 28. mars (2. påskedag) for møte med vår filmkonsulent eller produksjonsrådgiver 31. mars.

 

Kreative regioner

Seminar om hvilke muligheter som ligger i Kreativt Europa tirsdag 5. april, Høgskolen i Oslo og Akershus. Aktører som har deltatt i programmet presenterer sine prosjekter og deler erfaringer. Påmeldingsfrist: 30. mars.

God påske

Til tross for de tragiske terrorangrepene i Belgia ønsker vi dere en fredelig og god påske, med eller uten snø, i by eller bygd.
Se vår kalender for oversikt over kommende kursmuligheter for unge og bransje med påfølgende frister.

 

 

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.