Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Nyhetsbrev 26. mai 2017

NB! Artikkelen er flere år gammel!

 

Ny stipendordning i Viken filmsenter:
FORDYPNINGSSTIPEND med fokus på nyskaping og utvikling. Vi ønsker å støtte plattformnøytrale prosjekter i prosess, for å verne om utforskning og den skapende energien. Stipendet er tiltenkt de som skaper og utvikler innhold. Prosjekter i tidlig fase vil prioriteres, men det er mulig å søke i alle ledd av prosessen. Maksimalt stipendbeløp: kr 50 000,-

Søknadsfrist 1. juli

 

Bransjedag:Hva vil vi med filmbyen Oslo?

Minner om bransjedag med fokus på filmpolitikk mandag 12. juni i regi av Oslo Pix, Viken filmsenter og Rushprint. Vi benytter samtidig anledningen til å markere Viken filmsenters 5- årsjubileum.
Meld deg på!

 

Pitchepris til «Lille Axel» på Nordic/Docs
I alt 14 prosjekter ble pitchet på årets idé-pitchekonkurranse. Hovedprisen på kr 25 000,- gikk til prosjektet «Lille Axel» fra Antipode film. Andre prisen på kr 10 000,- gikk til filmen om flytteprosessen fra det gamle Nationalgalleriet til det nye Nasjonalmuseet, pitchet av Birgitte Sigmunstad fra Medieoperatørene.

 

Viken UNG
Sommerferiekurs i animasjon og videokunst i Østfold. E6 Østfold Medieverksted, Punkt ø – Galleri F 15 og Momentum, inviterer til workshop for unge mellom 15-18 år. Kurset finner sted på Kirkeparken videregående skole i Moss. Påmeldingsfrist 10. juni

 

Filmverksted
Det var stor suksess med filmverksted for de yngste under årets Kulturnatt Drammen. Det ble også arrangert kortfilmkonkurranse i regi av Drammen filmklubb. Prisen for beste film gikk til «What grows out of pink» av Sunniva Eir Tangvik Kveum. Filmsenterets unge talentpris gikk tl «Fyrtårnet» av Ingeborg Augunset fra Danvik Folkehøgskole.

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.