Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Nyhetsbrev 27. januar 2017

NB! Artikkelen er flere år gammel!

 

Skrivegrupper
Det er duket for ny sesong av Viken filmsenters skrivegrupper med Ulf Breistrand, Tone Johnsen og Kathrine Valen Zeiner som veiledere. Send oss søknad via filmsøk innen 1. februar. I mellomtiden kan du sjekke ut Dramtatikerforbundets podcastserie Skriveloftet

 

Viken UNG: regiprogram for jenter
Har du en god historie eller et tema du ønsker å lage film om? Viken filmsenter og Mediefabrikken søker jenter mellom 20 til 26 år som ønsker å utforske sine idéer og lage film av dem. Det stilles ingen krav til tidligere erfaringer, men det er fint om søkerne er bevisst på at de ønsker å fortelle en histore gjennom film. Søk innen mandag 13. mars

 

Viken akademiet
Vår største talentsatsing Viken akademiet startet opp for tredje gang høsten 2016. Programmet strekker seg over ett år og avsluttes sommeren 2017. De ni utvalgte deltakerne er godt i gang og har vært gjennom to samlinger.

 

Få mer næring ut av Film
Rapporten «Når film blir mer enn bare film» setter fokus på immaterielle rettigheter og undersøker hvordan man får mer næring ut av filmen. Rapporten er utarbeidet av Kunnskapsverket.
Last ned rapporten her!

 

Onsdag 1. februar er siste frist for å:

søke Viken filmsenters skrivegrupper
melde seg på VR-HackatoneCommon Shores
sende inn film til Dokumentarfilmfestivalen 2017
søke NFI om midler til filmkulturelle tiltak
melde på film til Barnfilmfestivalens kortfilmkonkurranse

 

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.