Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Nyhetsbrev 28. mai 2017

NB! Artikkelen er flere år gammel!

 

Syv prosjekter er tildelt til sammen 462 000 kroner fra filmsenteret for å gjennomføre tiltak for barn og unge i regionen. Prosjektene skal gjennomføres av Vestfold Frie Filmere, Groruddalen Frie Filmere, Nordic/Docs, E6 Østfold Medieverksted, Fredrikstad Animation Festival og Mediefabrikken i Akershus. Aktivitetene skal styrke unge filmskapere fra 12 år og oppover og bidra til å drive frem nye talenter. Vi mottok totalt 15 søknader etter utlysningen med søknadsfrist 15. mars 2017.

 

Fagdag foto 23. mai
I samarbeid med Foreningen Norske Filmfotografer inviterer vi til vår første fagdag med fokus på foto og teknikk. Fagdagen holdes på Hotell klubben i Tønsberg tirsdag 23. mai. Frist for påmelding tirsdag 9. mai.

 

Nordic/Docs
Programmet for Nordic/Docs i Fredrikstad 11.-14. mai er nå klart. Her er det duket for fire dager med dokumentarfilmer, seminarer og mesterklasser med blant annet Nick Broomfield, mannen bak Life and death of a serial killer og Kurt & Courtney.

 

 

Idé-pitchekonkurranse

Vi minner om at du har mulighet til å pitche din dokumentaridé og vinne 25 000 kroner under årets Nordic/Docs. Frist for påmelding fredag 5. mai.

 

 

Viken-PRO

I går var første samling for Viken filmsenters utviklingsprogram for produsenter. Programmet vil gå over fire samlinger og ta for seg områdene: finansiering, gjennomføring av produksjonen, distribusjon og lansering og til slutt lederskap og selskapsdrift. Takk til alle deltakere og veiledere for en særs vellykket første samling.

 

 

Kulturnatt Drammen

Viken filmsenter viser for kortfilmer for de aller yngste og inviterer i samarbeid med regissør bak kortfilmen Sandkassa, Åsmund Janøy, til filmverksted 12. mai. Filmklubben arrangerer sin årlige kortfilmkonkurranse og vi bidrar med pris til et ungt talent. Frist for påmelding til konkurransen 30. april. Les mer her

 

Minner om at filmsenteret har disse faste tilbudene til bransjen med løpende behandling:

-Manusveiledning kort- og dokumentarfilm

-Mentorordning for produsenter

-Reisetilskudd innland

-Stipend utland

 

Les mer på sidene BRANSJEUTVIKLING
Sjekk også ut siden HVA SKJER

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.