Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Nyhetsbrev 4. september 2018

NB! Artikkelen er flere år gammel!
Nye tilskudd til dokumentar

Valget falt denne gangen på en unik identitetsreise og en internasjonal politisk sportsdokumentar, med både en dokumentar-regidebutant og en gjenganger. Begge i spennende og lovende produsentsamarbeid. Det er i tillegg gitt to xpresstilskudd i august. Les mer

 

Marked for FILM blir i år nasjonalt

Det innebærer at filmskapere fra hele landet kan delta og produksjonene kan turnere i hele landet. Oppland og Buskerud Fylkeskommune overtar arrangementsansvaret og stiller som vertskap annethvert år. Fristen for påmelding er derfor utsatt.
Les mer

 

Fortellerkunst-programmet er i gang!

Tredje samling i Viken filmsenters fortellerkunstprogram er gjennomført. Oppstart var i april og det blir tilsammen arrangert 10 samlinger fordelt på ett og ett halvt år. Les om programmet og se hvem som deltar her.

 

Åpen dag i morgenVi minner om invitasjonen til åpen dag med faglig påfyll, suppe og mingling fra kl. 17 på kontoret vårt i Drammen onsdag 5. september.
Vi får besøk av den nylig tilsatte filmkommisjonæren i Oslo, Adrian Mitchell, og regissørene Eivind Landsvik og Julia Dahr.
Velkommen innom!

 

Bransjedøgn 2018

For tredje år på rad ønsker vi film- og spillbransjen i regionen velkommen til årets bransjedøgn i Sandefjord 10.-11. oktober. Noen smaksprøver fra programmet ligger allerde ute på nett. Fullt program kommer veldig snart. Meld deg på allerede nå.
Påmelding her

 

 

Hva skjer

Søknads- og påmeldingsfrister

15. september: Bransjedøgn 2018
1. oktober: Marked for FILM i DKS
15. oktober: FilmLAB Norge
31. oktober: Fordypningsstipend

Arrangementer

5. september: Åpen dag på filmsenterets kontor i Drammen
10. september: Å skrive for dokumentarfilm med Lars Andersen
11. september: Seminar for arrangører av tiltak for unge
21. september: Kollisjon –  treffpunkt for musikkvideoskapere
10.-11. oktober: Bransjedøgn 2018
25.-28. oktober: Fredrikstad Animation Festival

 

 

 

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.