Logo – Viken Filmsenter

Nyhetsbrev 4. september 2018Nye tilskudd til dokumentar

Valget falt denne gangen på en unik identitetsreise og en internasjonal politisk sportsdokumentar, med både en dokumentar-regidebutant og en gjenganger. Begge i spennende og lovende produsentsamarbeid. Det er i tillegg gitt to xpresstilskudd i august. Les mer

 

Marked for FILM blir i år nasjonalt

Det innebærer at filmskapere fra hele landet kan delta og produksjonene kan turnere i hele landet. Oppland og Buskerud Fylkeskommune overtar arrangementsansvaret og stiller som vertskap annethvert år. Fristen for påmelding er derfor utsatt.
Les mer

 

Fortellerkunst-programmet er i gang!

Tredje samling i Viken filmsenters fortellerkunstprogram er gjennomført. Oppstart var i april og det blir tilsammen arrangert 10 samlinger fordelt på ett og ett halvt år. Les om programmet og se hvem som deltar her.

 

Åpen dag i morgenVi minner om invitasjonen til åpen dag med faglig påfyll, suppe og mingling fra kl. 17 på kontoret vårt i Drammen onsdag 5. september.
Vi får besøk av den nylig tilsatte filmkommisjonæren i Oslo, Adrian Mitchell, og regissørene Eivind Landsvik og Julia Dahr.
Velkommen innom!

 

Bransjedøgn 2018

For tredje år på rad ønsker vi film- og spillbransjen i regionen velkommen til årets bransjedøgn i Sandefjord 10.-11. oktober. Noen smaksprøver fra programmet ligger allerde ute på nett. Fullt program kommer veldig snart. Meld deg på allerede nå.
Påmelding her

 

 

Hva skjer

Søknads- og påmeldingsfrister

15. september: Bransjedøgn 2018
1. oktober: Marked for FILM i DKS
15. oktober: FilmLAB Norge
31. oktober: Fordypningsstipend

Arrangementer

5. september: Åpen dag på filmsenterets kontor i Drammen
10. september: Å skrive for dokumentarfilm med Lars Andersen
11. september: Seminar for arrangører av tiltak for unge
21. september: Kollisjon –  treffpunkt for musikkvideoskapere
10.-11. oktober: Bransjedøgn 2018
25.-28. oktober: Fredrikstad Animation Festival

 

 

 

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.