Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Nyhetsbrev 6. februar 2019

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Norge i fokus på årets Berlinale

Fredag reiser vi til Berlin for å promotorere Viken-regionen sammen med Oslo filmkommisjon og Mediefabrikken. Vi er tilgjengelige på stand i Norway House. Sammen med kollegaer fra øvrige filmsentre og fond arrangerer vi også Happy Hour på søndag. Full oversikt over det norske programmet finner du på  Norsk filminstitutts nettsider.

Les mer

 

Manus-/dramaturgi-veiledning

Vi har fått med oss spillutvikler Ellen Lyse Einarson og utvider nå tilbudet om manus-/dramaturgiveiledning til også å inkludere interaktive produksjoner. Vi har flere dramaturger knyttet til  filmsenteret og tilbyr deg veiledning med en av disse, eller en  selvvalgt dramaturg. Dette er et tilbud uten søknadsfrister for den profesjonelle delen av bransjen. Søknader sendes inn via Filmsøk.no. Les mer om ordningen og hvordan du søker HER.

 

https://eimoe.createsend.com/campaigns/content/edit/78b51051492519432540ef23f30feded#

Hvordan tjene penger på impact-film?

Hva betyr det å drive outreach-arbeid i norsk og internasjonal kontekst i dag? Hvordan gjør man det på en god måte? Og er det egentlig penger å tjene på impact-film? Kom på seminar 25. februarog finn ut mer om dette pluss litt til. Seminaret arrangeres av HUMAN International Film Festival med støtte fra NFI og Viken filmsenter.

Les mer

 

Kurs og verksteder for unge i 2019

Viken UNG bidrar med tilskudd til kurs og verksteder for unge lokalt i regionen. Vi har nå tildelt 788 000 kroner til 10 prosjekter som skal gjennomføres i 2019. I tillegg til disse verkstedene kan unge i hele regionen også søke om veiledning og midler til å gjennomføre egne prosjekter via Viken UNG-stipendet. Les mer

 

Viken UNG-spillstipend

Unge spillutviklere får nå samme mulighet til å utvikle og gjennomføre prosjekter som filmskapere lenge har hatt via Viken UNG-stipendet. Med lanseringen av spillstipend åpner vi for at unge spillutviklere mellom 16 og 26 år kan søke om opptil 25 000 kroner for å utvikle egne spillprosjekter. I tillegg mottar de også veiledning av en fagkonsulent. E6 Østfold Medieverksted forvalter ordningen på vegne av filmsenteret.

Les mer

 

Hva skjer

 

Frister 

11. februar: Brussels short film festival co-production forum
10. april: Utviklings- og produksjonstilskudd Viken filmsenter

Arrangementer

25. februar: Hvordan tjene penger på impact film? 
25/2-3/3-2019: Human internasjonale dokumentarfilmfestival
20/3-24/3: Arabiske filmdager 2019

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.