Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Nyhetsbrev 7. april

NB! Artikkelen er flere år gammel!
Nye produksjons-tilskudd 5. april

Vi vet at det finnes viktige historier og talentfulle fortellere i hele vår region. Et mål for oss er å prioritere prosjekter der vi kan utgjøre en forskjell. I denne tildelingsrunden har 4 kortfilmer og 2 dokumentarfilmer fått tilbud om tilskudd. Les om prosjektene som har mottatt tilskudd her.

Neste tildelingsrunde har søknadsfrist 20. april.

 

Pitchekonkurranse

Vi inviterer filmskapere og filmselskaper i vår region til å pitche dokumentarserier for barn under Barnefilmfestivalen i Kristiansand 27. april. Pitchepriser: 25 000 kr til beste pitch, 10 000 kr til nummer to. Påmeldingsfrist 20. april.

 

 

Idé-pitchekonkurranse

I samarbeid med Nordic/Docs inviterer vi til pitchekonkurranse fredag 12. mai. Pitchekonkurransen gjennomføres som en speed-dating hvor du presenterer ditt prosjekt/idé for representanter fra Viken og Sørnorsk filmsenter. Påmeldingsfrist 5. mai.

 

 

Viken UNG-stipendet

Stipendet kan gå til produksjon av musikkvideo, kortfilm og dokumentar eller piloter til webisodes/nettdrama. Du kan også få veiledning og tilgang til produksjonsutstyr fra Mediefabrikken i Akershus. Ingen søknadsfrist!

 

Kurs i filmsøk

Minner om at det fremdeles er mulig å bli ekspert i filmsøk. Vi retter fokus mot anmodninger og oppdateringer og anbefaler alle som har mottatt tilskudd fra Viken å melde seg på kurset på Sentralen 19. april. Påmeldingsfrist 12. april.

 

 

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.