Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Nysgjerrig på hvordan Nfi vurderer dokumentarfilmsøknader?

NB! Artikkelen er flere år gammel!
Planlegger du å søke NFI om støtte til dokumentarfilm, har fått avslag tidligere eller står i startgropen med et nytt prosjekt, da bør du benytte denne unike sjansen til å få en grundig gjennomgang i forkant.

Grimstad 2015

Fredag 12. juni
vil NFI og Regionale Filmsentre presentere sine støtteordninger innen kortfilm og dokumentar under kort-og dokumentarfilmfestivalen i Grimstad. I år ønsker vi å gjøre presentasjonen annerledes og konkret. To søknadsutkast blir gjennomgått, for å tydeliggjøre hvordan du som filmskaper bør tenke når du skal levere inn en søknad. 

Til case study’en ønsker vi derfor å motta søknadsutkast til dokumentarprosjekter i startprosessen eller som har fått avslag tidligere. Dette er en enestående sjanse til å få en gjennomgang av søknaden din og få innsikt i hvordan NFI vurderer dokumentarsøknader. 

Gjennomgangen vil skje i en diskusjon mellom deg og produksjonsrådgiver Ola Hunnes – med fokus på hva som kan forbedres og spisses til en kommende virkelig søknad. Søknadsutkast for både utvikling eller produksjon kan sendes inn – fra erfarne og mer uerfarne. Både produsent og regissør bør møte i Grimstad for gjennomgangen. 

Merk at du vil ikke få innvilget tilskudd fra NFI på stedet. 

Søknadsutkastet må inneholde:

– Budsjett
– Finansieringsplan
– Framdriftsplan
– Visningsplan
– Prosjektbeskrivelse (1 – 3 sider) 

Send søknad til kort@kortfilmfestivalen og merk e-posten: Søknad støtteordning.

Fristen for å sende inn søknaden er 1. mai.
Produsent og regissør for de to prosjektene som blir valgt ut, får festivalpass til årets festival.

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.