Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Møte med filmkonsulent eller prod.rådgiver før neste tilskuddsrunde?

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Nytt år gir nye muligheter. Første frist for å søke utviklings- og produksjonstilskudd fra Viken filmsenter i 2017 er 15. februar. Nye retningslinjer vil bli publisert på våre nettsider torsdag 22. desember. Ønsker du å presentere deg og ditt prosjekt i et individuelt møte med vår filmkonsulent Kalle Løchen, eller diskutere andre sider av prosjektet med vår produksjonsrådgiver Signe Pahle, i forkant av søknadsrunden så har du mulighet til det 10. og 11. januar.

 

 

Vi legger opp til to møtedager og anbefaler alle søkere å benytte seg av muligheten til å presentere seg og sitt prosjekt for vår filmkonsulent Kalle Løchen. Produksjonsrådgiver Signe Pahle svarer på spørsmål om vår søknadsportal FILMSØK.NO og formalkrav til søknaden. Hun kan også svare på generelle spørsmål om  rettigheter, finansiering og gjennomføring av prosjektet.

 

Tirsdag 10. januar legges det opp til møter på Sentralen  i Oslo.
Sentralen, Øvre Slottsgate 3, rom 204 og 205, Oslo.

Onsdag 11. januar arrangerer vi møtene på vårt hovedkontor i Drammen.
Viken filmsenter, Brodahls gummivarefabrikk, 2. etg. Grønland 57, Drammen.

Registrer deg nedenfor og velg hvem du ønsker å møte hvor.
Vi tar kontakt for å avtale eksakt klokkeslett.

Påmeldingsfrist mandag 2. januar.

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.