Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

På turné med DKS?

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Filmskapere og spillprodusenter som ønsker å dra på turné med Den kulturelle skolesekken (DKS) må melde inn prosjektet sitt i perioden 2. september – 1. oktober!

Union Scene i Drammen, Foto: Nina Holtan

Arena for film i DKS er en nasjonal visningsarena for film- og spillproduksjoner rettet mot Den kulturelle skolesekken. For å kunne delta må du som filmskaper/spillprodusent melde inn ditt forslag via den nye nasjonale søknadsportalen til DKS.

Portalen lanseres 2. september og påmeldinger kan gjøres fra lanseringsdato og frem til 1. oktober 2019!

En programkomité bestående av produsenter fra Oppland, Akershus, Østfold og Buskerud fylkeskommune vil invitere inn utvalgte prosjekter til Arena for film. Her vil deltakerne få muligheten til å presentere  prosjektene sine for DKS-innkjøpere fra hele landet.

I 2019 vil Arena for film i DKS foregå på Union Scene i Drammen 5. – 7. november.

Det legges opp til en bolk med prosjekter som er under utvikling og en bolk med ferdige produksjoner.

Selv om man ikke skulle få en invitasjon til arrangementet i november, kan man likevel bli valgt ut til å turnere med Den Kulturelle Skolesekken, ettersom flere fylker i tillegg plukker ut prosjekter direkte fra søknadsportalen.

For spørsmål om Arena for Film, kontakt Mette Indrehus mette.indrehus@bfk.no/ 413 24 684
Mer informasjon om Arena for film finnes HER og på facebook HER.

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.