Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Påmeldingen til Spillkonventet er åpen!

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Nå er det endelig mulig å melde seg på årets konvent. I fjor ble konventet fullbooket på rekordtid så ikke vent med påmeldingen.

I år sponser landets filmsentre bussen til og fra Gardermoen og vi håper mange tar turen over også i år. Sjekk gjerne med ditt regionale filmsenter hvilke støtteordninger som finnes for deltagelse på konventet.

 

Arbeidet med programmet er godt i gang og vi kan allerede nå røpe at Gaute Godager, co-grunnlegger av Funcom og psykologspesialist fra UiO står for programposten:

Redd deg selv!
– Survival skills i en umoden organisasjonskultur fylt av passion!

Spillbransjen preges av høy utskiftning og er breddfull av nye, unge entusiaster klare for å leve ut drømmen. Hvordan kan ledere skape miljø for både kreative ambisjoner og en holdbar bedriftskultur, og hvordan kan hver enkelt sette sunne grenser for seg selv?

 

Work in progress og testbonanza

Vi mottok 20 påmeldinger til Work in progress og programkomiteen, som i år består av Håvard Haugrud, Magnus Tellefsen, Runa Haukland, Cecilie Stranger-Thorsen og Linda Lothe, har valgt ut 13 prosjekter som vil presenteres på Spillkonventet.

Vi gjentar også fjorårets suksess med testbonanza. Har du noe spillbart du ivrer etter å vise frem i år, så send en mail til Håvard Haugrud (Havard@hamargamecollective.com).

Sammen med våre samarbeidspartnere NFI, EPIC, Virke / Produsentforeningen, Kreativt Europa Media og landets filmsentre vil vi sørge for at det blir et spekket program både faglig og sosialt. Mer om spillkonventet fremover finner du på Spillkonventet.no

PÅMELDING HER

NB. Påmeldingsskjema finnes på både norsk og engelsk.

Har du spørsmål i forbindelse med påmeldingen?

Kontakt

Marius Hagen

Prosjektleder Spillkonventet
Telefon: +47 411 78 696
E-post: Spillkonventet@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.