Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Produsentkurs for unge under 26 år

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Har du lyst til å lære mer om å være filmprodusent eller utvikle dine egenskaper som kreativ leder og prosjektleder? I høst arrangerer Mediefabrikken og Viken Filmsenter produsentkurs for jenter og gutter under 26 år.

Produsentkurs for unge Viken Filmsenter Mediefabrikken

Kurset passer for deg med interesse for film- og tv-produksjon, og sans for kreativ ledelse og prosjektledelse. Hensikten med kurset er å øke deltagernes ferdigheter og kunnskap om hvordan produsentrollen utøves i film- og mediebransjen. Det er en fordel, men ingen forutsetning at deltagerne har egne prosjekter de ønsker å realisere, eller har tidligere erfaring med å lage film. Søkere må ha tilknytning til Østfold, Vestfold, Buskerud eller Akershus.

Med fokus på praktiske verktøy, gjeldene prinsipper innenfor bransjen og gjennomgang av de ulike fasene i en filmproduksjon, skal kurset bidra til å styrke deltagernes individuelle egenart og interesse. Kurset skal gjøre deltagerne bedre rustet til å utvikle, finansiere, gjennomføre, distribuere og promotere egne eller andres prosjekter. I tillegg vil deltakerne få innsikt i hvilke ressurser som finnes i Viken-regionen.

Produsentkurset vil ledes av Pål Røed. Pål jobber som produsent og har erfaring fra spillefilmer som HodejegerneDetektiv DownsKautokeino-opprøretSwitch og Knerten. Han arbeider for tiden med å ferdigstille en tv-serie for NRK, og skal snart i gang med å produsere en ny spillefilm. Pål vil basere kurset på egne erfaringer samt invitere eksterne gjester med erfaring fra ulike deler av produsentvirket. Pål jobber også som produsentveileder på Mediefabrikken.

Dersom du ønsker å delta, send inn søknad til marte@mediefabrikken.com.
Søknad må inneholde motivasjonsbrev på maks 1 A4-side og CV.

Søknadsfrist 12. september 2016.

Program 

Kurset går over 5 dager spredt utover en periode på 6 uker. Det vil i hovedsak arrangeres på kveldstid, med unntak av én lørdag. Deltagerne skal kunne ha andre forpliktelser ved siden av, enten det er jobb eller studier. Vi vil forsøke å tilpasse kurset etter deltagernes behov, nivå og tilgjengelighet.

Første samling arrangeres 23-24. september.

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.