Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Sceneskrivingsverksted oktober

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Ønsker du noen nyttige verktøy som kan hjelpe deg i skriveprosessen? Gjennom to dager vil Tone Johnsen og Anniken Fjesme holde et kurs i sceneskriving for manusforfattere og regissører med tilknytning til Viken-regionen.

Sceneskriving 2015

Gjennom øvelser, samtaler og eksempler vil kursholderne se på hvordan man kan skrive scener som reflekterer manusforfatterens tema og fortellerstemme, og hvordan dramaturgi og karakterer fungerer i sceneskriving. Man vil også gå gjennom nyttige verktøy for sceneskriving, som å jobbe bevisst med karaktertrekk, dialog, vendepunkter og handling.

Verkstedet vil ta utgangspunkt i deltakernes egne prosjekter. Kurset er for manusforfattere og filmregissører som har laget en eller flere kortfilmer eller har spillefilmprosjekter under utvikling.

Verkstedet går over to dager, 8. oktober og 29. oktober fra 10:00-16:00.

Hvordan søke: 
Fortell kort om egen bakgrunn og motivasjon for å delta. I tillegg må du legge ved ½ sides synopsis av prosjektet du jobber med, og inntil 7 sider fra materialet du ønsker å jobbe med (enten sider fra manus eller step outline).

Søkerne må bo eller ha tilknytning til et av de fire Viken-fylkene (Buskerud, Østfold, Vestfold eller Akershus).
Søknaden sender du til info@mediefabrikken.com

Søknadsfrist: 1. oktober

Om kursholderne: 
Tone Johnsen har jobbet som manuskonsulent ved NFI i 7 år, og driver nå manusveiledning og holder kurs i eget firma Johnsen Leser. Tone er utdannet filmprodusent ved Den Norske Filmskolen.

Anniken Fjesme jobber som veileder på Mediefabrikken, og som manuskonsulent for EU. Anniken har sin filmutdannelse fra NYU, men har også studert spillefilmutvikling ved Binger Film Lab i Amsterdam.

Kurset arrangeres i samarbeid med Viken filmsenter.

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.